Roboten som lærer deg Yoga og leser Eventyr er her!

yogarobot

Vi alle har snakket om robotene som kommer i fremtiden og hvilken funksjon de vil ha. Vi har sett Science fiction filmer og blitt underholdt, men hvem hadde trodd at de første hjemmerobotene skulle komme på markedet allerede neste år!

Alpha 2 er ikke hvilken som helst robot heller. Denne lille roboten lærer deg yoga og holder deg til og med selskap under øvelsene da den har hele 20 ledd. Den kan også lese eventyr og historier for barna dine og gir deg svar på alle spørsmål du måtte ha. Dette er et virtualt leksikon på sitt beste.

Men mest fasinerende av alt er at den integreres med alle andre elektroniske maskiner i huset. Så dersom du vil den skal printe noe for deg gjør den det eller kan til og med sende en mail for deg etter du har sagt hva den skal skrive. Utrolig ikke sant!

For familie underholdning så kan den spille musikk og aktivisere hele familien- På filmen nedenfor viser den hvordan man kan spørre den om å ta et bilde og publisere direkte på Facebook. Helt rått!

 

Total har Alfa 2 hele 7 hovedfunksjoner. Den kan være din personlige assistent, passe på hjemme ditt, underholde familien, være yoga instruktør, din personlige værmelder eller historieforteller.

Men det kommer selvsagt ikke gratis- Den første versjonen av roboten blir laget as we speak og selskapet Ubtech har nå en crowdfunding kampanje på gang på Indiegogo hvor du allerede kan bestille dine earlybird versjon til $500. Det er dermed ikke sagt at dette er den endelige prisen. For selskapet selger oppgraderinger og applikasjoner man må ha for å få tilleggsfunksjoner. Likevel, dette må jo være familiens beste investering for 2016, om det holder alt den lover selvsagt.

eventyrrobot

Stina Birkeland: Er Norsk amerikansk IT gründer basert i Oslo. Hun har blant annet gründet selskapet TicketMobile og er kjent for å ha vunnet å vunnet årets kvinnelige gründer talent i 2013. Birkeland har bakgrunn fra Sveits, Puerto Rico og London og har jobbet som salg og markedsdirektør før hun tok steget ut og ble gründer selv.

Birkeland holder kurs og foredrag i tema rundt gründervirksomhet, forretningsutvikling, hvordan finne riktig strategi for en grunder samt ”det å tørre å feile kan føre til suksess”. Hun er også kjent for å jobbe for å bedre vilkårene for gründeres ved blant annet å stimulere til mer risiko- og såkornkapital i Norge ved blant annet skatteinsentiver.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s