OM MEG

Lidenskapelig opptatt av Innovasjon er noe jeg lenge har vært. Det skjer så mye spennende, både i store og små bedrifter og jeg opplever å bli inspirert hver eneste dag. I tillegg har jeg en fasinasjon for entrepenørskap og har siden 2012 selv blitt IT grunder og jobber med et nytt og spennende billett software og en mobile applikasjon som skal gjøre fremtiden til et bedre sted å være:)

Ettersom jeg jobber med IT er det kanskje heller ikke rart at jeg også vil skrive om teknologi i denne bloggen. Det være seg nye trender, utfordringer eller spennende teknologi tjenester. Det å se på hva som skjer både hjemme og i utlandet er utrolig inspirerende og jeg lar meg stadig overaske av nye produkter og tjenester.

For meg er innovasjon ikke bare å komme opp med noe nytt, men også gjennomføre nye ideer, produkt eller tjenester. Og veien dit kan ofte være lang og kronglete. derfor ønsker jeg dele mine egne erfaringer og andres om det å feile, lykkes og hva man lærer på veien. Så lenge man lærer noe av å feile synes jeg man se på det som fremgang!

Her er også linker til noen artikler om blant annet tips til grundere samt grunderpolitikk:

Grunderpolitikk

10 tips til grundere

Her er også noen andre linker

Til utlandet for å hente Kapital

Kristiansandsavis

3in Grunderjul

 

Stina Birkeland: Er Norsk amerikansk IT gründer basert i Oslo. Hun har blant annet gründet selskapet TicketMobile og er kjent for å ha vunnet å vunnet årets kvinnelige gründer talent i 2013. Birkeland har bakgrunn fra Sveits, Puerto Rico og London og har jobbet som salg og markedsdirektør før hun tok steget ut og ble gründer selv.

Birkeland holder kurs og foredrag i tema rundt gründervirksomhet, forretningsutvikling, hvordan finne riktig strategi for en grunder samt ”det å tørre å feile kan føre til suksess”. Hun er også kjent for å jobbe for å bedre vilkårene for gründeres ved blant annet å stimulere til mer risiko. og såkornkapital i Norge ved blant annet skatteinsentiver.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s